Ať žije karneval !

20.10.2011 19:48

 

 

    V sobotu 28.2. 2009 proběhl v sále ZDV Fryšták velký DĚTSKÝ KARNEVAL, který připravil o.s. Věneček při MŠ Fryšták. Sešlo se na 140 dětí v nejrůznějších pestrobarevných maskách. K vidění zde byly různé princezny a víly, černokněžníci, kovbojové, ježibaby, šašci, vodníci a mnoho dalších. Pro děti bylo připraveno několik soutěží, her a také odměn a v neposlední řadě spousta muziky a tancování. Celý rej masek bedlivě sledovala milá porota, která v závěru karnevalu vybrala 10 nejhezčích masek. Pro vítěze byla připravena pěkná odměna a pro ty odvážné i jízda v novém policejním voze. Ostatní děti dostaly balíček plný sladkostí, jako cenu útěchy. A co by to byl za karneval bez tomboly. Zde bylo díky sponzorům připraveno přes 450 cen.

     Karneval byl obohacen o vystoupení tanečního páru Tomáš Vořechovský a Lucie Pacolová z taneční školy Fortuna. Karneval zahájili krásnými ukázkami standardních tanců a ve 2. vstupu vládly tance latinsko-americké.

     Touto cestou bych chtěla poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám pomohli celou akci uspořádat a zajistit tak skvělý průběh, porotě, za její nelehký úkol ve výběru masek a všem kteří si přišli s námi zadovádět. Největší dík patří všem sponzorům, kteří podpořili naši akci pro děti. Věřím, že Vám s námi bylo dobře, a že za rok se opět sejdeme v tak hojném počtu jako letos.