Karneval

20.10.2011 19:45

 

V sobotu 13.2.2010 obč. sdružení Věneček při Mš Fryšták uspořádalo již tradiční dětský karneval. V sále ZDV Fryšták se  letos sešlo rekordních160 dětí v pestrobarevných maskách. Nechyběli zde klauni, vodníci, víly, princezny, indiáni a berušky, ale největší obdiv měla kadibudka. Celý program zahájila skupina sportovního šermu se svými ukázkami a poté začal velký rej, hudba a soutěže. Během druhého vstupu sportovního šermu si děti jejich kordy mohli vyzkoušet . Pro děti byla připravena bohatá tombola a pro všechny spoustu pití a dobrot v bufetu. Z počátku nás zlobil mikrofon, ale podařilo se nám zajistit jiný a tak jsme si to mohli užít naplno. Celý děj sledovala milá porota paní Geržová, paní Škrabalová  a paní Dorňáková, která měla nelehký úkol, vybrat nejhezčí nebo nejzajímavější masky, a protože bylo 13.-tého, celkový počet vítězů bylo 13.Vítězové dostali kromě cen ještě vstupenku do kina nebo divadla, Galaxie či plavenku do lázní a jako již tradičně, možnost  jízdy po Fryštáku v policejním autě. Ostatní děti dostali malé balíčky jako cenu útěchy.
    Chtěla bych touto cestou poděkovat našim hlavním  sponzorům ZDV Fryšták a Obal print s.r.o. a také všem ostatním sponzorům, kteří nám pomohli zajistit bohatou tombolu a odměny pro všechny děti. Také chci poděkovat milé porotě za jejich  skvělé hodnocení a v neposlední řadě všem, kteří pomohli s přípravami nebo s celkovým průběhem karnevalu.
     Doufám, že Vám s námi bylo stejně dobře jako nám s Vámi a budeme se na Vás těšit opět za rok na jubilejním 5. ročníku.
    Ještě máme pro Vás jednu milou novinku – webové stránky www.venecek.cz, kde můžete najít přehled všech akcí námi pořádaných, fotografie a jiné informace týkající se našeho sdružení. Můžete zde psát Vaše připomínky, rady či poznatky. A pokud nemáte přístup na internet, máme i nástěnku, která je umístěna na náměstí před poštou, kde se můžete dozvědět spoustu informací o činnosti našeho sdružení popř. si prohlédnout fotografie z akcí.